Vanatoarea cartilor in luna Noiembrie
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Sfintele Pasti. Credinta, Datini si Preparate Culinare - Constantin Garvasuc

PRP: 31,79 lei (-5%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 30,20 lei
Diferență: 1,59 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789731452913
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 272
Categoria: Sfaturi Practice

Alertă stoc

*
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE


Inrositul oualor in stilul traditional
Odinioara, ouale se inroseau folosindu-se culori extrase din plante. Frunze, tulpini sau radacini de la diverse plante erau fierte, obtinandu-se astfel o culoare suficient de placuta si persistenta. Perioada de recoltare a acestora era foarte importanta, cum important era si stadiul de dezvoltare la care se face recoltare, in vederea obtinerii unei vopsele de calitate. Ouale se introduceau pentru un timp precizat de experienta in vopseaua vegetala astfel obtinuta. Pentru a se pastra culoarea cat mai mult timp, ouale se curatau foarte bine de orice urma de grasime inainte de vopsire, iar dupa vopsire se ungeau pe deasupra cu ulei sau cu grasime animala.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.2755 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.