Ouă, iepurași și cărți grozave
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Procese de baza in alimentatie. Clasa a IX-a - Constanta Brumar

PRP: 45,59 lei (-5%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 43,31 lei
Diferență: 2,28 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786065284241
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 176

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Auxiliarul PROCESE DE BAZA IN ALIMENTATIE pentru clasa a IX-a este realizat in conformitate cu programa aprobata prin OMENCS nr. 4457/05. 07. 2016 si se adreseaza elevilor si profesorilor de liceu, filiera tehnologica, si de invatamant profesional, cu specializari din domeniile de pregatire profesionala TURISM SI ALIMENTATIE, dar si celor care doresc sa se instruiasca.
Modulul Bazele contabilitatii a primit avizul MEN 3530/04. 04. 2018, in cadrul volumului TURISM SI ALIMENTATIE.
Auxiliarul este structurat in sase capitole, dupa cum urmeaza:
CAPITOLUL 1: Dotari specifice spatiilor de productie culinara si de patiserie-cofetarie
CAPITOLUL 2: Amenajarea spatiilor de servire
CAPITOLUL 3: Activitati specifice crearii ambientului in sala de servire
CAPITOLUL 4: Materii prime si auxiliare folosite in alimentatie
CAPITOLUL 5: Prelucrarea primara a materiilor prime si auxiliare in alimentatie
CAPITOLUL 6: Prelucrarea termica a materiilor prime si auxiliare
Pentrufixarea si evaluarea cunostintelor dobandite au fost prevazute fise de lucru si teste de evaluare, profesorul putand sa le utilizeze in activitatile de predare/invatare, recapitulare, evaluare initiala sau finala.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.3320 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.