Vanatoarea cartilor in luna Noiembrie
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Prepararea mezelurilor in gospodarie - Bernhard Gahm

PRP: 55,00 lei (-20%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 44,00 lei
Diferență: 11,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Livrare estimată: Marți, 19 Noi. 2024
ISBN: 9786068527635
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 168

DESCRIERE

Prepararea mezelurilor in gospodarie - Bernhard Gahm 
 
Prepararea mezelurilor presupune anumite cunostinte de baza, motiv pentru care o asemenea indeletnicire este practicata in special de profesionistii in domeniu. in aceasta carte, scrisa pe intelesul tuturor, autorul se adreseaza nu doar macelarilor profesionisti, pentru imbogatirea si desavarsirea cunostintelor acestora, ci si amatorilor care doresc sa prepare singuri carnati si alte mezeluri in gospodaria proprie. 
Pas cu pas, cititorii sunt informati care sunt sortimentele de carne potrivite pentru diferite tipuri de carnati, condimentele si alte adaosuri folosite, in ce consta procesul de afumare, in ce conditii se depoziteaza si se pastreaza carnatii.
Retetele de carnati si alte mezeluri, precum si de pateuri si aspicuri, prezentate in carte - toate incercate si verificate de autor - sunt insotite de fotografii ale preparatelor respective. Printre retetele prezentate se numara si unele destinate celor care, din motive de sanatate, nu pot consuma decat preparate din carne cu continut redus de grasime.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.2633 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.