Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Metode cantitative de cercetare - Loredana R. Diaconu-Gherasim, Cornelia Mairean, Mihai Curelaru

PRP: 75,00 lei (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 67,50 lei
Diferență: 7,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789734688845
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 640
Format: 160x235
Categoria: Stiinte

DESCRIERE

Loredana Diaconu-Gherasim este conferentiar la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Doctor in psihologie (2007) al aceleiasi universitati, cu o teza care a vizat aplicarea modelului neajutorarii invatate pentru explicarea performantelor academice. A realizat o serie de cercetari pe tema atribuirii, motivatiei academice, optimismului, suportului social si stereotipului de gen. A publicat articole in reviste internationale si nationale (Substance Use and Misuse, Educational Studies, International Journal of Learning, Annals of Psychology, Annals of Educational Sciences, Revista de Psihologie Sociala) si a participat la numeroase conferinte internationale. Este autoarea volumului Neajutorarea invatata. Concepte si aplicatii (2009) si coautoarea mai multor volume din domeniul psihologiei sociale si pozitive.

Cornelia Mairean (coordonator)
Cornelia Mairean este asistent universitar doctor in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Domeniile sale de interes includ stresul si pierderea traumatica, rezilienta si dezvoltarea personala, psihologia transporturilor. A publicat volumul Psihologia traumei (in colab., Polirom, 2014), precum si studii in volume colective si in reviste indexate ISI Thompson (Journal of Loss and Trauma, International Journal of Stress Management, The Social Science Journal, Journal of Adult Development, Journal of Happiness Studies, Learning and Individual Differences, Journal of Vocational Behavior etc.) sau in alte baze de date de prestigiu.

Mihai Curelaru (coordonator)
Mihai Curelaru este doctor in psihologie, lector universitar la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea „Al. I. Cuza” din Iasi, unde preda cursuri in domeniile psihologiei sociale si metodologiei de cercetare. A urmat stagii de perfectionare la Universitatea din Lausanne (2002-2003) si Maison des Sciences de l’Homme din Paris (2005). Implicat in mai multe programe de cercetare, romanesti si internationale, este autorul a numeroase studii aparute in reviste de specialitate si volume colective; dintre lucrarile publicate, amintim: Reprezentarile sociale. Teorie si metoda (coord., 2001); Reprezentari sociale (ed. I, 2005) si Reprezentari sociale (ed. a IIa, 2006).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.2463 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.