Lasa-ti mintea sa infloreasca
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Manual pentru specializarea de cofetar-patiser. An de completare - Cristian Dinca

PRP: 24,00 lei (-5%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 22,80 lei
Diferență: 1,20 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789733035077
Anul publicării: 2008
Pagini: 304
Format: 16,5x23,5
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

Realizata pentru domeniul Turism si alimentatie public, nivel 2. I. Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism II. Promovarea produselor si serviciilor III. Evidenta operativa IV. Produse de patiserie V. Produse de cofetarie VI. Estetica produselor de cofetarie si patiserie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.3210 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.