Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Managementul operatiunilor in hotelarie si restauratie - Gabriela Stanciulescu, Cristina Micu

PRP: 94,90 lei (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 85,41 lei
Diferență: 9,49 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789731159591
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Stiinte

DESCRIERE

Competentele profesionale pe care le ofera studierea cartii de fata sunt:

• cunoasterea, intelegerea si utilizarea teoriilor si metodelor de baza cu privire la industria ospitalitatii;
• analiza, sinteza si utilizarea informatiilor economice in vederea fundamentarii deciziilor in hotelarie si restauratie;
• analiza si formularea de strategii si politici;
• gasirea de solutii pentru probleme identificate in domeniul micilor si marilor afaceri;
• conceperea si comercializarea de produse si servicii hoteliere si de restauratie atractive; 
• relationarea eficienta cu diferite categorii de institutii si organizatii in cea ce priveste dezvoltarea durabila.

Competentele transversale sugerate de continutul cartii sunt:

• coordonarea de echipe profesionale;
• asumarea, atribuirea si urmarirea indeplinirii responsabilitatilor specifice in domeniul ospitalitatii;
• autoevaluarea nevoii de continuare a formarii profesionale;
• diagnoza si autocontrolul invatarii;
• fundamentarea si asumarea de strategii economice, in conditii de responsabilitate si autonomie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.2563 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.