Ouă, iepurași și cărți grozave
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Mahalaua civilizatiei - Alexandru Cristian Surcel

Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786064910769
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 354
Format: 130x200
Categoria: Beletristica

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Alexandru Cristian Surcel este membru al Baroului Bucuresti de la 1 septembrie 1999, avocat, dar si titular al altor functii cu caracter juridic in sectorul privat sau public. In anii 1994-1996, student fiind, Alexandru Cristian Surcel a lucrat pentru Trustul de Presa Eduard Victor Gugui, care publica saptamanalul Baricada si cotidianul Meridian, titluri de referinta din presa scrisa a democratiei timpurii post-decembriste. Spre finalul acestei scurte cariere de mass media, el a detinut propria rubrica politica, care a inspirat titlul volumului de fata.
 
Alexandru Cristian Surcel si-a construit un profil de activist civic si politic in doua perioade distincte, una timpurie in 1989 si in anii '90, si una de maturitate, de la evenimentele anilor 2012-2019 in prezent.
 
Blogger si autor de articole publicate pe platforma Contributors, Alexandru Cristian Surcel se afla cu prezenta lucrare la cea de-a patra incursiune de autor in multiversul livresc, dupa editarea si publicarea postuma a cartii autobiografice „Torentul de sub punte” (Editura Argonaut, Cluj-Napoca, 2018), scrisa in anii 1979-1981 de bunicul matern, Gabriel Becke, despre experienta deportarii in gulagurile din Donbas in anii 1945-1949, dupa contributia la volumul colectiv USR - nasterea si patologiile unui partid: marturii din culise, coordonat de Anca Goja si Dan Lungu (Editura GRI, Bucuresti, 2022), si, mai ales, dupa debutul ca unic autor cu cartea de non-fictiune Marginile Marii Uniri, o perspectiva polemica, francmasonica si profana (Editura Vremea, Bucuresti, 2023).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.3990 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.