Legumicultura de succes pentru amatori - Gheorghe Stanciu
PRP: 20,00 lei (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 17,00 lei
Diferență: 3,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Gheorghe Stanciu
ISBN: 9789738966901
Editura: Cetatea de Scaun
Anul publicării: 2009
Pagini: 180
Categoria: Sfaturi Practice
DESCRIERE
Cartea se adreseaza micilor proprietari agricoli, ai satelor, cu indemnul de a produce intr-un sistem organizat, folosind cunostintele unui profesionist. Performanta si foloase materiale se obtin prin munca inteligenta, prin cunoasterea tehnicilor de cultura profesioniste.
Acesta este mesajul de indemn si de speranta, al autorul lucrarii de fata.
Proiecte si idei tehnologice, de costuri si de eficienta, destishy;nate micului producator agricol, inclusiv pensionarilor, din spatiul rural, sunt axate pe suprafete modulare de 500 mp. Ele includ elementele de detaliu specifice, urmand ca, in functie de zona, de traditie, de vocatie si de posibilitati sa se opteze pe dimensiuni multiplicate in raport cu moshy;dulul tip, de 500 mp teren de gradina, discutat.
Producatorii agricoli, operatorii si comerciantii din domeniul valorificarii legumelor, specialistii centrelor locale de consultanta agricola din spatiul rural, gasesc in lucrarea de fata indemnul, cunostinte si idei pertinente pentru a-si pune in valoare capacitatea, energia si talentul spre a face bani din activitatile legate de productia si piata legumelor. ing. dr. Gheorghe Stanciu
Acesta este mesajul de indemn si de speranta, al autorul lucrarii de fata.
Proiecte si idei tehnologice, de costuri si de eficienta, destishy;nate micului producator agricol, inclusiv pensionarilor, din spatiul rural, sunt axate pe suprafete modulare de 500 mp. Ele includ elementele de detaliu specifice, urmand ca, in functie de zona, de traditie, de vocatie si de posibilitati sa se opteze pe dimensiuni multiplicate in raport cu moshy;dulul tip, de 500 mp teren de gradina, discutat.
Producatorii agricoli, operatorii si comerciantii din domeniul valorificarii legumelor, specialistii centrelor locale de consultanta agricola din spatiul rural, gasesc in lucrarea de fata indemnul, cunostinte si idei pertinente pentru a-si pune in valoare capacitatea, energia si talentul spre a face bani din activitatile legate de productia si piata legumelor. ing. dr. Gheorghe Stanciu
Parte integranta a unei serii de lucrari care au ca scop motivarea si constientizarea din partea micului producator familial a potentialului de care dispune, lucrarea debuteaza cu un capitol in care se doreste cunoasterea cerintelor principale de reusita pentru piata legumelor. Folosindu-se de experienta acumulata pe parcursul atator ani, autorul prezinta diferite modele de calcul economic viabile, dar si de ordin tehnologic privind infiintarea si ingrijirea suprafetelor cu legume.
Urmatoarele capitole prezinta speciile de legume ce se pot obtine in exploatatia agricola familiala, pretentiile pietei legumelor si avantajele economice ale culturii lor in micile proprietati agricole, cu alte cuvinte cum putem vinde ceea ce producem, sau ce putem produce spre a raspunde cerintei pietei legumelor. Toate acestea, deoarece pentru a fi competitivi este necesara o anumita specializare in producerea si comercializarea legumelor.
Ultimul capitol se refera la modul de organizare al activitatilor – cheia succeselor in producerea si valorificarea legumelor. Autorul pledeaza pentru insemnatatea si foloasele asociationismului in legumicultura, si din perspectiva integrarii europene si, in acest scop, se ofera un model de statut pentru infiintarea unui centru local de afaceri si de servicii pentru legumicultura. Dan Margarit, editor
Urmatoarele capitole prezinta speciile de legume ce se pot obtine in exploatatia agricola familiala, pretentiile pietei legumelor si avantajele economice ale culturii lor in micile proprietati agricole, cu alte cuvinte cum putem vinde ceea ce producem, sau ce putem produce spre a raspunde cerintei pietei legumelor. Toate acestea, deoarece pentru a fi competitivi este necesara o anumita specializare in producerea si comercializarea legumelor.
Ultimul capitol se refera la modul de organizare al activitatilor – cheia succeselor in producerea si valorificarea legumelor. Autorul pledeaza pentru insemnatatea si foloasele asociationismului in legumicultura, si din perspectiva integrarii europene si, in acest scop, se ofera un model de statut pentru infiintarea unui centru local de afaceri si de servicii pentru legumicultura. Dan Margarit, editor
Categorii librarie online
-Edituri /Promotii
-Cărţi noi
-Promoţii
-- 164,70 leiPRP: 183,00 lei (-10%)
- 48,75 leiPRP: 65,00 lei (-25%)
- 41,25 leiPRP: 55,00 lei (-25%)
RECENZII