Pe valuri de iubire
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Frumusetea pietrei nevazute - Leonida Neamtu

PRP: 24,90 lei (-22,01%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 19,42 lei
Diferență: 5,48 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786069629529
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 304
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

In urma unor mesaje trimise prin intermediul sagetilor cu ravas, actorul Dan Leordeanu e angrenat intr-o aventura menita, de fapt, pentru colegul lui de apartament, pornind in cautarea unei pietre misterioase.
Ce ai face daca intr-o buna seara te-ai pomeni cu o sageata care trece prin fereastra deschisa si se infige in peretele camerei tale? Dar daca ai mai si descoperi ca de sageata e atasat un mesaj? Ai crede ca este pentru tine sau pentru colegul tau de apartament, de vreme ce mesajul e si surprinzator, si indescifrabil? Adunand mesaje si semne, doi prieteni, impreuna cu alti cunoscuti si necunoscuti, pornesc in cautarea „Frumusetii”. Ce anume este „Frumusetea” vei descoperi doar parcurgand povestea pana la capat.

„Pentru a gasi ceea ce cauti va trebui sa cobori atat de mult incat pana la urma vei urca.“.

DESPRE AUTOR:

Leonida Neamtu s-a nascut in 1934, la Soroca (azi, Republica Moldova).

In 1940, odata cu ocuparea Basarabiei, familia se refugiaza in Maramures, locuind in Viseu, apoi in Sighet. Dupa studiile liceale, urmeaza cursurile Facultatii de Filologie a universitatii clujene. Debuteaza, in 1952, cu un volum de poezii, in Almanahul literar, revista coordonata de poetul A. E. Baconsky. Incepand cu anul 1964 incepe sa publice exclusiv romane. Devine redactor la Almanahul literar (care isi va schimba numele in Steaua) si membru al Uniunii Scriitorilor din Romania. Se stinge din viata pe 25 octombrie 1991, la Cluj-Napoca, lasand in urma peste treizeci de volume publicate si cateva manuscrise. Leonida Neamtu este un scriitor care scapa oricarui tip de incadrare literara. A abordat genuri ca romanul SF sau de aventuri si a trecut, fireste, si prin cel politist, integrand insa, in toate, umorul negru, absurd si referintele culturale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.3155 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.