Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Fii patiser la tine acasa - Impletituri delicioase - Tothee Libor Maria

PRP: 79,00 lei (-20%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 63,20 lei
Diferență: 15,80 lei
Disponibilitate: în stoc
Livrare estimată: Marți, 31 Dec. 2024
ISBN: 9786067871821
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 156
Format: 205x230
Categoria: Gastronomie

DESCRIERE

Autoarea Tothne Libor Maria le arata patiserilor amatori cum, folosind forme si impletituri noi, pot crea bunatati speciale din aluaturile de baza si umpluturile de multe ori incercate. Ea ne ofera multe idei, ne da sfaturi
pentru ca produsele noastre de panificatie, painile si cozonacii sa devina de-a dreptul irezistibili.
In carte gasim de toate: aluaturi, umpluturi dulci si sarate, creme ornate cu nori de zahar praf si, nu in ultimul rand, impletituri grozave care schimba aspectul si, de ce nu, si gustul produselor de patiserie cu care am fost obisnuiti. Ne putem impresiona familia si cunostintele cu o paine challah minunat impletita sau cu un cozonac dublu rasucit, umplut cu crema dulce de branza, ori cu o paine cu coaja crocanta si cu mai multe colturi ca de obicei... Pentru cei mici putem prepara crenvursti inveliti in aluat sau deghizati in purcelusi ori, dupa o excursie in padure, putem pregati impreuna chifle-con.
Cartea se adreseaza tuturor, fara limita de varsta, deoarece unii adora sa prepare bunatatile, iar altii sa le deguste.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.2660 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.