De ce mancam animale - Jonathan Safran Foer

PRP: 55,00 lei (-20%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 44,00 lei
Diferență: 11,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Jonathan Safran Foer
ISBN: 9786067222920
Editura: Publica
Anul publicării: 2018
Pagini: 112
Format: 14,5 x 20,5 cm
Categoria: Non-fiction
Scrie o recenzie!
DESCRIERE
Ca multi alti tineri americani, Jonathan Safran Foer si-a petrecut mare parte din adolescenta si din studentie penduland intre un carnivor entuziast si un vegetarian ocazional. Dupa ce s-a casatorit si a devenit tata, dimensiunile morale ale actului de a manca au devenit extrem de importante pentru el.
Confruntat cu situatia de a nu fi in stare sa-i explice fiului sau de ce mancam unele animale in timp ce nu ne atingem de altele, Foer a inceput sa analizeze originile multor obiceiuri alimentare si povestile legate de modul in care au fost deprinse acestea.
Calatorind prin cele mai intunecate cotloane ale modului nostru de a ne hrani, Foer ridica intrebari nerostite pana acum, legate de fiecare peste pe care il mancam, de fiecare pui pe care il prajim si de fiecare burger pe care il frigem. In parte memorii, in parte reportaj de investigatie, De ce mancam animale este o carte care, dupa cum s-au exprimat cei de la Los Angeles Times, ii asigura lui Jonathan Safran Foer „un loc la masa, alaturi de cei mai mari filosofi”.
Universal de convingatoare. Cartea lui Jonathan Safran Foer m-a schimbat.
Natalie Portman
Natalie Portman
O combinatie de ancheta jurnalistica, memorii emotionante si talent scriitoricesc.
Martin Zimmerman, San Diego Union-Tribune
Martin Zimmerman, San Diego Union-Tribune
Extraordinar de serioasa si de inteligenta.
Holly Silva, St. Louis Post-Dispatch
Holly Silva, St. Louis Post-Dispatch
Ceea ce face aceasta carte sa fie atat de neobisnuita este empatia vegetarianului Foer pentru carnivorii umani, disponibilitatea lui de a-i lasa atat pe fermierii industriali, cat si pe activistii reformei din alimentatie sa-si sustina singuri punctele de vedere si talentul sau de a folosi umorul ca sa-si indulceasca punctele de vedere.
O, The Oprah Magazine
O, The Oprah Magazine
Aceasta este una dintre cele mai puternice carti pe care le-am citit in ultimii ani.
Alexander McCall Smith
Alexander McCall Smith
De ce mancam animale constituie un punct de referinta al culturii pop, menit sa lanseze o multime de conversatii care s-au lasat indelung asteptate.
Vance Lehmkuhl, Philadelphia Daily News
Vance Lehmkuhl, Philadelphia Daily News
Controversata... captivanta... Foer discuta acest subiect cu o claritate morala revigoranta.
Entertainment Weekly
Entertainment Weekly
JONATHAN SAFRAN FOER preda creative writing la New York University si colaboreaza cu reviste prestigioase ca The New Yorker, Paris Review, Conjunctions si The New York Times. A fost inclus pe lista „People of the Year” a publicatiei Rolling Stone si pe lista „Best and Brightest” a Esquire.
Totul este iluminat a fost numita Cartea anului de Los Angeles Times, a primit Premiul pentru debut oferit de Guardian si Premiul Young Lions decernat de New York Public Library. A fost ecranizata in 2005, in regia lui Liev Schreiber, cu Elijah Wood in rolul principal. Al doilea roman al sau, Extrem de tare si incredibil de aproape s-a bucurat de acelasi succes, fiind ecranizat in 2011, in regia lui Stephen Daldry, si nominalizat la doua Premii Oscar. Romanul Iata-ma a fost publicat in 2016, devenind imediat bestseller New York Times.
De ce mancam animale este primul sau titlu de nonfictiune. Filmul documentar Eating Animals a fost ecranizat recent, in regia lui Christopher Dillon Quinn, fiind narat de Foer si de Natalie Portman.
Locuieste in Brooklyn, New York.
Categorii librarie online
-Edituri /Promotii
-Cărţi noi
-- 55,99 leiPRP: 69,99 lei (-20%)
- 55,20 leiPRP: 69,00 lei (-20%)
- 55,00 lei
Promoţii
-- 123,30 leiPRP: 137,00 lei (-10%)
- 55,99 leiPRP: 69,99 lei (-20%)
- 55,20 leiPRP: 69,00 lei (-20%)
RECENZII